Au demarat lucrările fazei a doua a complexului rezidențial SunLake Residence

Peste 90% din apartamentele blocului A au fost vândute în mai puțin de un an de la începerea lucrărilor

Park Properties, dezvoltatorul proiectului SunLake Residence din București a demarat lucrările fazei a doua a complexului rezidențial, respectiv blocul B, de 12 etaje.

Blocul B al complexului rezidențial va avea o structură similară cu cea a blocului A, de S+P+12E și, la finalizare, va dispune, în total, de 70 de apartamente.

Blocul A a ajuns deja într-o fază avansată, se lucrează la fațade și la finisajele interioare finale. Compartimentările, sistemul de încălzire, instalațiile electrice și șapele au fost finalizate.

A fost montat și postul de transformare și finalizat branșamentul electric și branșamentul de apă și canalizare. Urmează să se realizeze infrastructura rutieră, cea pietonală, precum și spatiile verzi, inclusiv parcul privat.

La blocul B au fost finalizate deja fundatiile si radierul, iar pana la sfarisitul anului se va finaliza si structura de rezistenta a imobilului.

Proiectul SunLake Residence, demarat în martie 2022, va fi compus din două blocuri de 12 etaje si un bloc de 17 etaje, respectiv 308 apartamente și peste 350 de locuri de parcare.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Ospinas inagurează ansamblul rezidențial Pipera Gardens

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...