Au demarat lucrările de construcție la CTPark Cluj II Florești

CTP a început lucrările de construcție în CTPark Cluj II, un nou parc logistic situat în apropiere de Cluj-Napoca, în localitatea Florești. Proprietatea va avea o suprafață totală închiriabilă de 30.000 m² și va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018.

Acesta este cel de-al doilea parc logistic și industrial deținut de CTP în județul Cluj, după CTPark Cluj I.

CTP continuă să crească în ritm accelerat la nivel național și va livra un alt parc logistic premium în județul Cluj, până la finalul acestui an. CTPark Cluj II va fi finalizat în trei etape, după cum urmează:

  • Prima etapă se va încheia în august 2018 și va consta în construirea a aproximativ 8.000 m², deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP;
  • Cea de-a doua fază se va finaliza în octombrie 2018, când vor fi livrați circa 11.000 m². Acest spațiu este disponibil pentru închiriere;
  • Cea de-a treia și ultima etapă va lua sfârșit în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spațiu logistic cu suprafața de 11.000 m². Acest spațiu este, de asemenea, disponibil pentru viitorii chiriași.

„Partea de vest a țării, și județul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spații industriale și logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care  le-am văzut în ultimii ani, așadar CTP se adaptează pentru a răspunde nevoilor chiriașilor existenți și viitori. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasă A, iar serviciile oferite aici vor fi de cea mai bună calitate, așa cum ne-am obișnuit clienții din toate parcurile pe care le deținem. Suntem nerăbdători să continuăm dezvoltarea portofoliului CTP, menținând astfel poziția companiei de lider de piață în România”, a declarat Emilian Dascălu, Director de Construcții al CTP România. 

Spațiile din CTPark Cluj II vor fi utilizate pentru activități de depozitare și de producție. Cei
22.000 m² disponibili pentru închiriere se află într-un singur depozit cu compartimentare flexibilă, care permite împărțirea spațiului în suprafețe de mărimi diferite, în funcție de nevoile clienților, de la 1.500 m² până la 10.500 m². 

În județul Cluj, CTP a finalizat dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafață totală închiriabilă de 33.500 m², situat la 13 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea aeroportului. Depozitul care a fost terminat în noiembrie 2017 este ocupat de unul dintre clienții strategici ai CTP, retailerul Profi.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...