Atu Tech se mută într-o locație nouă în Sibiu și dublează spațiul de depozitare

Atu Tech finalizează o investiție de peste 1 milion de euro, în urma căreia dublează spațiul de depozitare a produselor și mută sediul companiei pe platforma industrială Independența Sibiu.

Noua locație și noul spațiu de depozitare permit și creșterea stocurilor cu 50%, lucru care, pentru clienți, presupune livrarea mai rapidă a produselor comandate.

Activitatea în depozit s-a simplificat semnificativ odată ce angajații depozitului au început să utilizeze dispozitive de scanare wireless care comunică instantaneu cu un sistem WMS (Warehouse Management System), comenzile fiind procesate mult mai rapid și ușor.

Noua locație permite desfășurarea activității pe o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, cu posibilitatea de extindere cu încă 2.000 metri pătrați. Mai mult, se află la doar 500 metri distanță de autostrada A1.

Atu Tech este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13 milioane euro (64 milioane lei).

CITEȘTE ȘI: 90% din spaţiile industriale și logistice din România sunt în opt orașe

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...