All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 1 martie | 2021

Atta Systems deschide un birou în Asia, la Singapore

Atta Systems a anunțat deschiderea unui nou birou în Singapore. Astfel, compania își propune să își consolideze activitatea în Asia.

Portofoliul de clienți Atta Systems acoperă America de Nord, Europa și Asia, cuprinzând clienți din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore și Malaezia.

Printre aceștia se regăsesc UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF și alte agenții ale ONU, dar și startup-uri de succes precum Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate și transport, precum Clever Taxi și UrbanAir sau de entertainment și cultură, ca VRTW – Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Animest.

În acest context, Andrei Blaj, Managing Partner and Co-founder, Atta Systems spune:

Suntem entuziasmați să inaugurăm primul nostru birou din Asia, în Singapore. Am lucrat în ultimul an la soluții software pentru o serie de companii din regiune și considerăm că există un mare potențial de dezvoltare pentru noi pe piața asiatică.

Pe lângă dezvoltarea de software pentru web și mobile, Atta Systems abordează și domenii cu tehnologii de ultimă generație, dezvoltând soluții tehnice pentru dispozitive wearable, pentru platforme de VR/AR, data science, machine learning și AI – modelare predictivă, forecasting, analiză statistică, Business Intelligence/Analytics (BI / BA) în domenii precum medtech, fintech sau administrație.

- PUBLICITATE -