Atria Urban Resort a vândut 25% din apartamentele din faza a doua

Atria Urban Resort a vândut 25% din cele 398 de apartamente construite în faza a doua a proiectului imobiliar estimat la peste 100 de milioane de euro, în total.

Planificat să fie dezvoltat în patru etape, până la finalul anului 2023, proiectul rezidențial numără în prezent 558 de apartamente dintre care primele 160 au fost finalizate și vândute în proporție de  95%, până la mijlocul acestui an.

Peste 75% dintre apartamentele incluse în faza a doua a proiectului vor avea 2 și 3 camere, 17% vor reprezenta garsoniere și garsoniere duble iar diferența, apartamente cu 4 camere.

Prețul unei garsoniere începe de la 50.000 de euro în timp ce prețul unui apartament cu 4 camere poate începe de la 107.000 euro.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

Pentru faza a treia de dezvoltare a complexului Atria Urban Resort, intrat deja în proiectare, costurile sunt estimate de antreprenori la 24 milioane de euro.

La fiecare apartament, dezvoltatorul plantează un copac

Construcțiile destinate locuirii vor reprezenta 25% din cele 9 ha suprafața totală a proiectului, restul de 75% reprezentând spațiu liber cu elemente peisagistice complexe.

Pentru fiecare apartament construit, investitorul plantează un copac urban (salcâm, mesteacăn, stejar, frasin, arțar, magnolie sau Gingko Biloba).

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...