Atmosphere Residence Sebeș, un nou complex rezidențial cu 350 de apartamente

San Casa a anunțat lansarea unui nou proiect imobiliar complex denumit Atmosphere Residence Sebeș, cu 350 de apartamente și o suprafață totală de peste 40000 mp.

Atmosphere Residence Sebeș este amplasat în imediata vecinătate a singurului centru comercial din oraș și la o distanță de mai puțîn de 1 km de centrul orașului Sebeș.

Dan Similie, CEO și Managing Partner San Casa a declarat că este al doilea proiect major în construcția de apartamente după ansamblul Eleganța, care a fost un real succes. „Așa cum spune și sloganul nostru „Calitatea face diferența!„ întotdeauna am pus pe primul loc calitatea în detrimentul cantității și acest lucru a făcut ca apartamentele pe care noi le construim să fie foarte apreciate și căutate. Atmosphere Residence este un proiect nou și ambițios prin care dorim să ridicăm standardele în construcții la cel mai înalt nivel, în acest scop ajutându-ne și experiență pe care am dobândit-o în cei 18 ani de activitate”.

Apartamentele din proiectul Atmosphere Residence sunt concepute astfel încât fiecare client să își poată personaliza spațiul după propria voință. Dezvoltatorul pune la dispoziția celor interesați apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere de diferite dimensiuni și dotate cu balcoane sau terase private, dar și apartamente de lux foarte generoase din punctul de vedere al spațiului, de aproximativ 137 mp.

Sebeș, model economic

Orașul cu 25.000 de locuitori, a devenit un adevărat model economic pentru România. Sebeș este orașul cu cea mai mică rată de șomaj din țară – sub 1% – iar acest lucru s-a întâmplat datorită investițiilor de peste 400 de milioane de euro cu care un renumit concern german a deschis o fabrică de componente pentru automobilele Mercedes Benz.

Pe lângă investițiile din domeniul auto, Sebeș este recunoscut pentru investiții masive în fabrici din domeniul alimentar, industria de prelucrare a lemnului, iar domeniul imobiliar a început să cunoască o dezvoltare din ce în ce în mai mare.

Totodată, Sebesul are 3 intrări la Autostrada A1, iar în curând se va uni cu municipiul Cluj-Napoca prin Autostrada A10.

- Publicitate -

Ultimele

Fornetti a câștigat titlul de cea mai bună rețea de franciză din Europa

Fornetti a fost aleasă „Cea mai bună rețea europeană de franciză a anului” de către Asociația Europeană de Franciză....