Astăzi se deschide un nou Shop & Go

sursa foto: iploiesti.ro
sursa foto: iploiesti.ro

Mega Image va deschide astăzi, 18 septembrie, un nou magazin Shop&Go ce va fi situat pe Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 92, Sector 2, Bucuresti.

Shop&Go Pache Protopopescu are o suprafata de vanzare de aproximativ 112 mp si este magazinul cu numarul 100 deschis sub brandul Shop&Go si 250 al retelei.

Magazinul cu numarul 250 al retelei, Shop&Go Pache Protopopescu si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 112 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine,iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Mega Image urmeaza sa mai deschida doua magazine noi pana la finalul lunii septembrie.

 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...