Astăzi se deschide un nou Shop & Go

sursa foto: iploiesti.ro
sursa foto: iploiesti.ro

Mega Image va deschide astăzi, 18 septembrie, un nou magazin Shop&Go ce va fi situat pe Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 92, Sector 2, Bucuresti.

Shop&Go Pache Protopopescu are o suprafata de vanzare de aproximativ 112 mp si este magazinul cu numarul 100 deschis sub brandul Shop&Go si 250 al retelei.

Magazinul cu numarul 250 al retelei, Shop&Go Pache Protopopescu si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 112 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine,iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Mega Image urmeaza sa mai deschida doua magazine noi pana la finalul lunii septembrie.

 

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...