Asigurarea de Sănătate care acoperă integral tratamentul pentru cancer oriunde în lume. Cine o vinde în România și cât costă

Într-o perioadă în care omenirea trece prin prima pandemie din ultima sută de ani și suntem mai atenți ca niciodată la sănătatea noastră, achiziționarea unei asigurări pentru protejarea stării de sănătate reprezintă, probabil, banii cel mai bine cheltuiți în contextul actual.

Fie că ne temem de coronavirus și de cheltuielile specifice privind spitalizarea, mai ales dacă ne îmbolnăvim în altă țară, fie că ne îngrijorează cancerul, o boală care face ravagii în ultimii ani și pentru care am putea beneficia de tratamente mai bune în străinătate, o asigurare internațională de sănătate este soluția cea mai indicată pentru a rezolva astfel de probleme.

Unele dintre cele mai bune produse de asigurări de sănătate internaționale sunt cele oferite de AXA Global Health, lider mondial pe această piață. În România, aceste produse, care se adresează atât companiilor, cât și persoanelor fizice, pot fi achiziționate prin intermediul Leader Team Broker.

Leader Team Broker a adus produsele AXA Global Healthcare pe piața din România și le-a integrat în portofoliul său de produse dedicate sănătății în urmă cu aproape patru ani. Parteneriatul strategic dintre cele două companii presupune vânzarea de către brokerul local a polițelor de sănătate cu acoperire internațională emise de AXA Global Healthcare către persoane fizice și companii din România. 

Cât costă o asigurare de sănătate AXA

Astfel, persoanele sau companiile care apelează la asigurarea medicală AXA pot avea acces la o rețea globală de furnizori medicali, servicii online și telefonice 24/7 și pot găsi soluția potrivită pentru nevoile lor de sănătate oriunde în lume.

În funcție de pachetul ales, asigurarea medicală lansată în parteneriat cu AXA are acoperire internațională pentru o varietate largă de boli, precum cancer, boli cronice, COVID-19, operații pe inimă, servicii medicale psihiatrice sau servicii dentare.

Totodată, polița acoperă costurile de spitalizare și tratamentele în ambulatoriu și monitorizarea sarcinii și a nașterii. Adițional, asigurarea de la AXA acoperă și toate costurile medicale aferente îmbolnăvirii cu COVID-19 (inclusiv testarea).

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt dintre cele mai accesibile, tarifele pornind de la 450 de euro/an, pentru copii, și de la 900 de euro/an, pentru adulți.

Avantajele unei asigurări de sănătate AXA:

  • Ai acces la tratamente, servicii și investigații medicale, spitalizare în România, Europa, SUA și restul lumii, cu limite între 1 și 6 milioane de euro;
  • Ai posibilitatea de a alege locul de tratament la spitale naționale și internaționale;
  • O echipă de specialiști customer support oferă asistență non-stop, 24 de ore din 24;
  • Ai acces gratuit și nelimitat la serviciul de telemedicină;
  • Ai acces la serviciul gratuit ”Second Medical Opinion” (a doua opinie), unde poți cere părerea a peste 700 de medici din întreaga lume;
  • Tratamentul de cancer este acoperit integral oriunde în lume;
    • Ai acces la asistență la daună, prin intermediul departamentului de daune intern creat special de Leader Team, pentru a oferi sprijin tuturor clienților.

EVA, primul consultant virtual dedicat asigurărilor de sănătate

Pe fondul accelerării digitalizării, în 2020, Leader Team Broker a lansat EVA, primul consultant virtual din România dedicat asigurărilor de sănătate.

Chatbotul EVA poate fi accesat de orice persoană fizică din România care dorește să se informeze cu privire la termenii și condițiile unei polițe de asigurare de sănătate sau dorește să compare costurile și beneficiile unei polițe de asigurare cu cele oferite de asigurarea clasică de sănătate.

EVA îi ajută pe clienții existenți și potențiali să decidă asupra poliței de sănătate pe care o doresc – internă sau internațională și la ce costuri. În mai puțin de 60 de secunde de la interacțiunea cu EVA, clientul  primește în chat și pe email oferta de sănătate, personalizată pe nevoile sale.  

Clienții interesați de o poliță de asigurare internațională vor primi, cu ajutorul EVEI, oferta AXA Global Health. Procedura de interogare a EVEI este facilă, clientul putând intra în dialog cu consultantul virtual prin intermediul website-ului companiei, www.leaderteam.ro/EVA.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...