Asigurare auto și asigurare de locuințe pentru românii din Olanda

Oriunde te-ai afla în lume, ai nevoie de asigurare auto și de locuință. Ca să nu mai pomenim de celelalte tipuri de asigurare care sunt de asemenea imperioase și care îți pot salva viața și bugetul. Exact acesta este cazul și în Olanda.

Și indiferent că ești olandez, belgian sau român, ai nevoie de o firmă la care să închei asigurare auto și asigurare de locuință, ca să fii în regulă în această țară.

Atunci când călătorești într-o țară străină în vacanță, te gândești desigur cât de bine te vei simți, cât te vei relaxa și ce amintiri frumoase îți vei face

Ştii că limba vorbită în acea țară probabil îți este necunoscută, dar îți zici că te vei descurca în engleză, limbajul știut aproape de toată lumea. Însă în situația în care călătorești într-o altă țară pentru a lucra iar contractul tău de muncă este pe termen nedeterminat, stresul crește.

Ce ai zice însă dacă în loc de străini reci, de la care nu ești sigur că vei înțelege informațiile pe deplin, ai da de persoane amabile, răbdătoare și calme, care îți vorbesc pe limba ta? Așa este în cazul unei firme olandeze de asigurare auto al cărei angajați te vor ajuta atât în limba olandeză, cât și în limba română.

Cu gândul la viitorul loc de muncă din Țările de Jos te gândești imediat că vei avea nevoie de mașină pentru a ajunge din punctul A în punctul B. Să zicem că deții deja propria mașină, dar este înscrisă  în România și bineînțeles că este asigurată tot acolo. Vei avea nevoie așadar să faci actele olandeze pentru ea, dacă vrei să fii sigur că respecți legea și că nu vei avea probleme în această țară.

sursă foto: polisa.nl

Odată ce ai mașină trebuie să închei și asigurare de răspundere civilă care este obligatorie

Există posibilitatea de a încheia asigurare auto simplă, varianta cea mai întâlnită și în plus, obligatorie. Dar există și varianta unei asigurări de răspundere civilă plus minicasco sau a unei asigurări de răspundere civilă plus asigurare auto completă, așa zisa asigurare auto “all risk”.

Încă cel puțin un lucru se aplică în același mod odată ce vei munci în Olanda. În cazul în care nu vei alege să stai cu chirie și vei dori să îți iei propria locuință(casă, apartament, garsonieră, etc.) vei avea nevoie de îndrumare. La fel, dacă te afli deja în această țară de ceva timp și iei decizia cea mare de a te stabili cu totul aici, cumpărând printre altele propria casă, sigur vei căuta și asigurare locuinte preturi.

Ai nevoie încă o dată de un partener de nădejde cu care să poți comunica pe limba ta pentru întocmirea celei mai potrivite asigurări de locuință. Și din nou te poți baza pe o firmă olandeză care oferă un pachet de asigurare simplu, clar și ușor de încheiat, totul într-un singur loc.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...