Art Business Center 5 atrage doi chiriași noi

Compania imobiliara Activ Property Services a intermediat inchirierea a doua spatii de birouri in cladirea Art Business Center 5. Cele doua spatii insumand 500 mp la etajul 2 al cladirii au fost inchiriate catre companiile GTM Managing Services si Vehicle Management System.

Art Business Center 5 este situat pe Strada Nicolae Caramfil, la 350 de metri distanța de Șoseaua Pipera si 950 de metri de cartierul de birouri Barbu Vacarescu, cea mai efervescenta zona imobiliara din Romania.

Constructia finalizata in anul 2007 are 6 niveluri, o suprafata inchiriabila de 11.000 mp si 176 de spatii de parcare distribuite pe doua niveluri la subsol.

Cine sunt noii chiriași

Vehicle Management Systems (VMS) acopera prin serviciile sale, nevoile de mobilitate ale companiilor pentru calatorii de afaceri. In cei peste 13 ani de activitate, compania a devenit lider de piata in zona corporate oferind servicii complete de transport si chiar proiecte pentru externalizarea departamentelor de Chauffeur Driving. In 2018 a avut o cifra de afaceri de peste 3.000.000 euro. VMS este membra a grupului Autonom ce are peste 40 de agentii rent a car in orase din Romania, Ungaria si Serbia.

GTM Managing Services este reprezentanta in Romania a companiei internationale GT Motive, ce dezvolta de peste 40 de ani solutii software de gestionare a daunelor, intretinere si avarii din sectorul auto. Compania internationala are birouri reprezentante in Spania, Portugalia, Franta si Romania.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...