Armonia Arad se transformă în centru logistic

sursa foto: romania-insider.com
sursa foto: romania-insider.com

Centrul comercial Armonia din Arad va fi transformat într-un spațiu logistic și industrial, scrie ActualitățiArad.ro

„Lucrările de transformare a centrului Armonia Arad au început în acest an, asa cum s-a planificat iniţial. În acest moment, centrul trece prin transformari majore, în ideea adaptării sale pentru noua destinaţie: spaţiu logistic şi industrial. Armonia Arad îşi va deschide porţile în noua sa formă în 2014“, a declarat Bettina Schragl.

Centrul comercial Armonia din Arad s-a închis anul trecut, în luna iulie, când cei de la Immofinanz Group, proprietarul centrului comercial Armonia Arad, au anunțată că reconversia sit-ului într-o altă destinație comercială, ca urmare a „contextului economic actual“.

Noua destinaţie a centrului comercial este susţinută de faptul că Armonia este amplasat pe una din cele mai importante șosele cu acces către Arad, drumul european E68 care face legătura între Szeged (Ungaria) şi Braşov, şi va fi conectat la autostrada Szeged – Arad – Timişoara – Sibiu care este în prezent în construcţie, cu anumite porţiuni deja finalizate.

Armonia Center Arad a fost inaugurat în luna mai 2008.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...