Armani a aniversat doi ani de cand este pe piata locala

sursa foto: caleavictoriei.ro

Emporio Armani a sărbătorit 2 ani de la deschiderea magazinului de pe Calea Victoriei, nr. 60-64. Peste 100 de invitați au participat la cocktail-ul organizat în incinta magazinului și au admirat colecția Toamnă/Iarnă 2012. 

 

Colecţia Emporio Armani pentru femei este caracterizată de un design jucăuş, cu atingeri amuzante, dar fine şi pline de fantezie. Prin căutarea aspectului perfect calibrat, colecţia devine o interpretare surprinzătoare de piese vestimentare, un mixt între lejeritate şi luminozitate.

 

Colecţia pentru bărbați este definită de lumea interioară a celui care o poartă. Colecţia Emporio Armanitoamnă/iarnă 2012 este o colecţie de culori şi materiale clasice, care reflectă disciplină în gândire şi comportament. Stricteţea este accentuată de liniile simple ale genţilor, servietelor, dar şi de beretele rigide, frapante, de mari dimensiuni.

 

Magazinul Emporio Armani din Bucureşti se  desfăşoară pe o suprafaţă de 400 mp şi două niveluri, cu un design creat  de Giorgio Armani şi echipa lui de arhitecţi. Spaţiul este dominat de proiecţiile catwalk de pe ecranele de mari dimensiuni iar comunicarea dintre cele două etaje este realizată printr-o scară spectaculoasă, creată din alternanţe de sticlă neagră şi satin argintiu, care se află în perfect echilibru cu pereţii din interiorul magazinului.

 

Mai mult decât un magazin, locaţia de pe Calea Victoriei relevă viziunea modernă de lifestyle a designerului Giorgio Armani, pe care Emporio Armani o reprezintă. Clienţii magazinului pot găsi colecţiile complete de damă şi bărbaţi, accesorii, ceasuri, ochelari, bijuterii, costume de baie, lenjerie intimă cât şi colecţia Armani Jeans.

 

Printre invitații la aniversarea Emporio Armani s-au numărat Diana Şucu, Ada Condeescu, Maria Radu, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Dana Săvuică, Răzvan Ciobanu, Şerban Copot (Animal X) şi Vladimir Drăghia.

 

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...