Arctic, angajatorul din industrie cu cea mai mare notorietate locală

Arctic este angajatorul cu cea mai mare notorietate dintre companiile din România active în sectorul producției, potrivit studiului Employer Brand Research 2020 realizat de grupul Randstad, lider mondial în servicii de recrutare.

Conform studiului, Arctic s-a situat, de asemenea, pe primul loc în topul celor mai buni angajatori din producție din regiunea Sud-Vest a României pe categoriile:

  • „Implicarea în comunitate/Mediu”,
  • „Responsabilități interesante la locul de muncă”,
  • „Stabilitatea locului de muncă”,
  • „Atmosfera plăcută la locul de muncă”,
  • „Echilibru între viața personală și viața profesională”.

Arctic deține în România două fabrici, de frigidere și de mașini de spălat, situate la Găești și Ulmi, în județul Dâmbovița.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi, inaugurată în 2019, este singura unitate de producție Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa.

Aceasta găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în urma unei investiții de 150 de milioane de euro, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la reducerea impactului asupra mediului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie din surse regenerabile, contribuind la reducerea emisiilor anuale de CO2 cu 363 tone pe an.

Unitatea de producție de la Ulmi este singura unitate de producție din România care deține certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Studiul Employer Brand Research 2020 realizat de Randstad, realizat la nivel european, a evaluat angajatorii în funcție de zece criterii. Pentru români, cele mai importante criterii au fost salariul atractiv și beneficiile suplimentare, atmosfera de lucru plăcută, siguranța locului de muncă, evoluția în carieră și echilibrul viață profesională – viață personală.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...