Arabesque a terminat procesul de rebranding al fostului Mr. Bricolage București

Arabesque pregătește, pentru 10 mai, lansarea unui nou magazin în București și o campanie de rebranding pentru magazinele sale de retail. Investiția vizează deschiderea magazinului MatHaus Calea Vitan 112-114 și modernizarea unităților din Galați, Constanța, Craiova, Pitești și Oradea, toate sub brandul MatHaus.

„Suntem specialistii segmentului de materiale pentru constructii, finisaje și renovări  și putem transfera  experiența noastră din industrie către clienții persoane fizice care vizează un astfel de proiect ” a declarat Cezar Rapotan, fondator și acționar principal Arabesque.

În orice magazin MatHaus, toți cei care au ceva de construit, de reparat sau renovat vor avea la dispoziție o gama extinsă de produse de calitate, oferte personalizate pentru proiecte, consiliere tehnică  și transport gratuit în aria logistică a magazinului. Este economic și comod să lucrezi cu MatHaus!”, a mai spus Rapotan.

Potrivit unui studiu comandat de Arabesque,  piața construcțiilor a avut o evoluție pozitivă în 2017, iar cifrele din primul trimestru 2018 arată un trend încurajator.  Pe fondul creșterii economice , cererea de spații de birouri, locuințe și construcții industriale a avansat semnificativ, astfel că afacerile din acest sector s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei, cu 3 miliarde de lei peste nivelul din 2016.

Arabesque deține 38 de centre comerciale în România, Moldova, Ucraina și Bulgaria. Echipa din România numără peste 2700 de oameni, iar forța logistică este asigurată de peste 1000 de camioane specializate.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...