Aproape toate hub-urile din București

O industrie în plină dezvoltare, hub-urile sau spațiile de coworking, sunt soluția ideală pentru micii întreprinzători, care fie nu își pot permite să închirieze un birou clasic, sau vor să beneficieze de avantajele unei comunități.

Pe lângă costurile reduse, hub-urile sunt un loc ideal pentru schimburi de experiențe, dezvoltarea de parteneriate și comunități.

WeLoveDigital are două locații centrale, una în imediata apropiere a Pieței Unirii, cealaltă în zona Piața Romană. Costul unui birou individual în pleacă de la 200 euro/lună, dar locurile sunt limitate și trebuie să trimiți o aplicație pentru a face parte din hub.

Lansat în anul 2015, NOD makerspace este primul  centru comunitar creativ de dimensiuni mari din România care are ca obiectiv democratizarea design-ului, a ingineriei, a fabricației și a educației creative.

NOD makerspace este și cel mai mare hub din oraș, fiind localizat într-o hală de 1.000 mp, pe Spaliul Unirii, nr. 160. Prețurile pentru închirierea unui spațiu de lucru încep de la 90 euro / lună, fără TVA și ai inclus un birou flexibil, ai acces la comunitatea Nod și intâlnirile ei, la sala de conferințe, acces la chicinetă și zona de chill-out, wi-fi nelimitat și un dulap depozitare. Accesul este permis 24/7.

Flash Hub, din strada Maria Rosetti, este un hub mic cu 20 de spații de lucru. Sunt disponibile două pachete, unul de 5 zile/lună la 60 EURO + TVA/persoană și unul de 10 zile/lună la 100 EURO + TVA/persoană. Programul de lucru este de luni până vineri între 09:00 -18:00.

360 Hub, din Calea Dudești, nr. 94, este o comunitate de antreprenori și un accelerator pentru startup-uri. Prețurile încep de la 100 de lei/zi, pachet care include acces în hub (L-V, 09:00 – 19.00), birou flexibil, acces 2 ore în meeting room și 25% discount evenimente.

Tech Hub este un concept global dedicat companiilor din domeniul tehnologiei. Spațiul din București funcționează în Strada Nicolae Filipescu, nr. 39-41, aproape de Hotel Intercontinental. Prețurile pentru închirierea unui spațiu de lucru încep de la 95 euro / lună, fără TVA.

Impact Hub este unul dintre cele mai vechi hub-uri din oraș și funcționează în zona centruui vechi din București. Prețurile încep de la 170 lei / lună pentru pachetul HUB Evening, cu acces între orele 18-21.

Connect Hub funcționează în Bd. Dacia, nr. 99, fiind comunitatea în care lucrezi, te distrezi și îți crești afacerea.

Talent Garden este primul spațiu de co-working dedicat exclusiv industriilor creative. Hub-ul se află Strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, corp B, la parterul Palatului Universul, pe o suprafață de 700 de mp și oferă 94 de birouri. Oferta Talent Garden București pentru membrii săi este structurată pe 4 tipuri de abonamente.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...