Aproape 300 autorizații de construire emise în primele cinci luni în sectorul 6

.
.

Primăria Sectorului 6 a emis, de la începutul anului 2014 şi până în prezent, 294 de autorizaţii de construire, cu 107 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2013.

 

Astfel, în primele cinci luni ale anului curent, Primăria a emis 60 de autorizaţii pentru extinderi de locuinţe şi construcţii noi şi 66 de autorizaţii pentru diferite tipuri de construcţii, dintre care menţionăm: spaţii servicii şi spaţii comerciale, birouri, modificări interioare şi balcoane etc.

 

De asemenea, au fost eliberate 116 autorizaţii pentru lucrări mai mici precum: anexe gospodăreşti, împrejmuiri, demolări, branşamente, staţii emisie-recepţie în reţelele de telefonie mobilă, internet şi cablu. Alte 52 de autorizaţii au vizat segmentul publicitar.

 

 

Info util:

Autorizaţiile de construire pot fi obţinute după ce, în prealabil, solicitanţii au obţinut Certificatul de Urbanism de la Serviciul de Urbanism al Primăriei. Ulterior emiterii acestuia, cetăţenii se pot adresa Serviciului Analiză şi Aviz de Conformitate din cadrul Primăriei Sectorului 6, care obţine în numele lor toate avizele necesare eliberării autorizaţiei de construire (cele eliberate de furnizorii de utilităţi publice, avizul sanitar şi pe cel de mediu). După obţinerea tuturor avizelor, împreună cu Certificatul de Urbanism, actul de proprietate în copie legalizată şi certificatul de impunere de la Direcţia Impozite şi Taxe Locale, cetăţenii vor depune la Serviciul Autorizaţii de Construire un Proiect de obţinere a Autorizaţiei de Construire.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...