Aproape 170.000 de oameni au intrat în Hornbach Sibiu în 100 de zile de la inaugurare

La 100 de zile de la inaugurarea celui de-al șaselea magazin, Hornbach a înregistrat un trafic de aproape 169.000 de persoane, dintre care 80% au devenit clienți.

„Noul nostru magazin din Sibiu – al șaselea din rețeaua locală a Hornbach – a fost un real succes încă de la deschidere și, astfel, în cele 100 de zile de la inaugurare a avut cca. 130.000 de clienți”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit afirmațiilor sale, traficul mediu a fost, în această perioadă, de cca. 1.500 de persoane zilnic, însă acțiunile speciale și mai ales zilele de weekend au adus chiar și mai mulți vizitatori în magazin. De asemenea, reprezentantul companiei a subliniat că, în acest moment, se poate observa o creștere treptată a numărului de vizitatori și, astfel, și a numărului de clienți.

„Cu siguranță principalele atuuri al magazinului nostru în fața clienților sunt reprezentate de consilierea profesională a consultanților noștri de la raft și, nu în ultimul rând, de calitatea produselor și strategia de prețuri mereu mici”, a subliniat Mugurel-Horia Rusu.

Acesta a mai adăugat că, încă de la deschidere, clienții sibieni au arătat un interes crescut pentru produsele din zona de grădină, dar și pentru cele din zona de ridicare a materialelor de construcții.

„La fel ca și celelalte magazine Hornbach, și locația din Sibiu s-a dovedit a fi, în aceste 100 de zile de la deschidere, partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself. Astfel, aici sibienii pot găsi peste 30.000 de articole mereu pe stoc, alături de altele disponibile la comandă”, a mai afirmat Mugurel – Horia Rusu.

În ceea ce privește cele mai solicitate servicii Hornbach pe piața din Sibiu, cel de cusut perdele și cel de înrămări au fost, până în acest moment, cele mai cerute. De asemenea, serviciul de debitare lemn și cel de transport s-au aflat în topul celor mai solicitate de către clienții sibieni.

„În mod clar mizăm pe majorarea treptată și constantă a numărului de clienți datorită creșterii notorietății în zonă. În plus, lună de lună organizăm evenimente și expoziții speciale pentru clienți și credem că, în acest fel, le vom puteam oferi și mai mult ajutor în proiectele pe care le desfășoară”, a mai spus reprezentantul companiei.

Magazinul Hornbach din Sibiu a fost inaugurat în 14 octombrie 2015, fiind a șasea locație deținută de retailer pe piața locală. Acesta are o suprafață totală de 12.000 de metri pătrați și pune la dispoziția clienților 30.000 de articole mereu pe stoc și multe altele disponibile la comandă.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...