Aproape 1000 de unități din proiectul Nordis Mamaia vor fi predate anul acesta

Conform randamentului anual de 7% garantat, chiriile pe care le vor primi investitorii pot depăși și 1.000 euro

Trending

Nordis Group anunță că în luna iulie a acestui an începe livrarea unităților hoteliere și rezidențiale din prima etapă a ansamblului Nordis Mamaia.

Începând cu luna iulie a acestui an, compania va achita un venit lunar fiecărui proprietar care a investit într-o cameră sau un apartament de hotel.

Conform randamentului anual de 7% garantat, chiriile pe care le vor primi investitorii pot depăși și 1.000 euro.

Până la finalul anului, dezvoltatorul estimează că va preda până la 1.000 de proprietăți. În prezent, unitățile din clădirile hoteliere 1 și 2 ale ansamblului sunt finalizate în proporție de 95%.

Nordis Mamaia este un mix între segmentul rezidențial și cel hotelier, completat de piscine interioare și exterioare, spa de 3.200 mp, 12 restaurante și cafenele, cinema, sală polivalentă.

Complexul va avea și o galerie comercială cu branduri premium, loc de joacă pentru copii, centru de recuperare medicală, plajă privată de 26.000 metri pătrați.

Compania se va ocupa integral de operarea hotelului, iar fiecare proprietar primește o vacanță de 7 zile în fiecare an în unitatea pe care o deține.

Etapa a doua este deja în dezvoltare

Totodată, Nordis dezvoltă etapa a doua a ansamblului, cu peste peste 1.160 de apartamente rezidențiale, situată lângă cele patru corpuri deja construite.

Pentru aceste proprietăți, cumpărătorii pot beneficia opțional de mobilare, precum și de serviciul de property management.

CITEȘTE ȘI: Nordis Mamaia, vânzări în valoare de 5 milioane euro într-o săptămână

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești