Appraisal & Valuation achiziționează platforma evaluari-arta.ro

Appraisal & Valuation SA a achiziționat platforma online evaluari-arta.ro, locul unde clienții beneficiază de expertiză autorizată privind valoarea obiectelor de artă pe care le dețin.

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) al BVB.

APP va continua achizițiile de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation este deținătorul brand-ului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţă pentru servicii de evaluări.

În același timp este reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova.

NAI Global reprezintă o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume.

Rețeaua este formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...