Aplicația românească Playerfy dă startul campaniei de finanțare pe Ronin

Playerfy, o aplicație unică în România, dă startul campaniei de finanțare pe Ronin începând de luni, 1 august 2022. Start-up-ul vizează strângerea unei finanțări minime de 125.000 euro pentru accelerarea dezvoltării companiei.

Playerfy este o aplicație mobilă care oferă iubitorilor de fotbal ocazia de a se întâlni, de a organiza meciuri și se adresează atât jucătorilor amatori de fotbal, cât și managerilor de echipe.

Prin intermediul aplicației, toți cei care vor să joace fotbal, dar nu au echipă își găsesc parteneri pe teren. Pot să-și creeze un profil de jucător, să se conecteze cu alți jucători și să acorde calificative.

Cu Playerfy, managerii de joc găsesc un teren și organizează meciul la data stabilită cu echipele. Pot îmbunătăți performanțele acestora prin analiza profilurilor jucătorilor.

48% dintre fanii sportului rege practică fotbal – zilnic sau de 4, 5 ori pe săptămână, conform GfK. Avem în România peste 700.000 de persoane care iubesc să joace fotbal, de la jucătorii amatori, la cei profesioniști, spune Liviu Zorilă, unul dintre inițiatorii aplicației

În acest moment, încă 400 de start-up-uri din diferite domenii economice sunt în curs de analiză și listare pe platforma Rōnin. 

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...