Aplicația Regista permite plata online a amenzilor și taxelor locale

Aplicația Regista lansează modulul de plăți online, cu ajutorul căruia primăriile pot încasa taxe și amenzi direct din portalul de e-guvernare.

Regista oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale (atât a celor prevăzute în Codul Fiscal, cât și a celor specifice fiecărei administrații locale) și a amenzilor direct către primărie.

În cazul altor aplicații disponibile pe piață, contribuabilii trebuie să cunoască dinainte valoarea taxei de achitat.

Regista oferă în premieră posibilitatea calculului automat al valorii acestora pe baza unor criterii precum suprafață, număr persoane, durată, etc.

De exemplu, în cazul cererii de eliberare certificat de urbanism, aplicația calculează automat valoarea taxei în funcție de suprafața clădirii.

Sumele sunt procesate și încasate de Banca Transilvania și sunt virate automat în conturile primăriilor deschise la Trezorerie.

Platforma nu percepe niciun comision pentru plățile efectuate prin acest modul.

Soluţia Regista, dezvoltată de Zitec, este lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de registratură şi managementul documentelor în administraţia publică locală.

Aceasta facilitează o comunicare optimă între departamentele unei instituţii, cât şi între funcţionari şi cetăţeni, pentru o rezolvare rapidă şi mult mai organizată a solicitărilor primite.

Până în prezent, aproximativ 750 de instituţii publice şi companii din toate judeţele ţării şi-au îmbunătăţit procesele de lucru și-au redus birocraţia prin intermediul Regista.

Aplicaţia are peste 15.000 de utilizatori la nivel naţional care au înregistrat de-a lungul timpului peste 16 milioane de documente.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...