Aplicația Regista a generat venituri de peste 1 milion euro în 2021

Aplicația Regista pentru digitalizarea administrației publice a generat în 2021 venituri de peste 1 milion euro, în creștere cu 60% față de 2020.

Totodată, numărul de clienți instituționali ai Regista a crescut cu 55%, în prezent aplicația fiind utilizată în peste 800 de primării și instituții din toate județele.

Din datele companiei, aplicația are peste 15.000 de utilizatori la nivel național care au înregistrat 7 milioane de documente în 2021.

Mai mult, peste 16.000 de conturi de contribuabil au fost create în portalul e-Guvernare Regista, de la lansarea serviciului în primăvara acestui an.

Cetățenii au completat peste 10.000 formulare electronice, au făcut peste 3.000 sesizări și au efectuat peste 9.000 programări online la instituții publice.

Soluţia dezvoltată de Zitec este lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de managementul documentelor și e-Guvernare în administraţia publică.

Rolul aplicaţiei este de a automatiza şi a eficientiza activităţile din instituţiile locale, guvernamentale şi din companii.

Regista calculează automat valoarea taxelor locale

În a doua jumătate a anului 2021, Regista a lansat modulul de Plăți Online, cu ajutorul căruia instituțiile pot încasa amenzi și taxe locale direct din portalul e-Guvernare.

Astfel, a devenit prima aplicație locală care calculează automat valoarea taxelor locale (peste 100 de tipuri de taxe locale ce nu nu pot fi achitate în prezent online, nici prin Ghiseul.ro).

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...