Aplicația pentru transportul de mărfuri Yload a strans 220.000 euro pe SeedBlink

Yload, startup care a creat primul marketplace de transporturi din Europa de Est, a obținut în câteva ore 220.000 euro din cei 250.000 targetați pe platforma SeedBlink.

Suma va fi folosită integral pentru dezvoltarea produsului și a afacerii.

Fondatorii platformei lansate în versiune beta în luna aprilie a acestui an cedează 9.09% din capital, la o evaluare pre-money a companiei de două milioane de euro.

Ticketul minim de investiție pornește de la 2.500 euro. De asemenea, Yload are opțiunea de extindere a finanțării vizate până la 400.000 euro.

Yload este o platformă bazată pe inteligență artificială, a fost fondată de Alexandru Huzău, un specialist cu 13 ani de experiență în IT și marketing online.

Digitalizarea operațiunilor de transport permite transportatorilor individuali sau care operează flote mici să reducă incidentele și să optimizeze costurile.4

În plus, își gestionează mai ușor și mai eficient vehiculele, simplificând totodată accesul la rute și comenzi, interacțiunea cu clienții, circuitul documentelor și a plăților.

În același timp, beneficiarii au acces la o flotă vastă de transportatori pentru a putea alege serviciile potrivite, urmând să primească informații în timp real despre transport.

Toate vehiculele din platformă sunt localizate prin sisteme GPS.

În primele trei luni de la lansare Yload a atras peste 10.000 de transportatori pe platforma, care operează un număr de aproximativ de peste 45.000 de vehicule.

- publicitate -