Aplicația Pago permite transferul de bani în timp real între două carduri

Pago, aplicația românească pentru plata facturilor la utilități, permite transferul de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România.

Utilizatorii Pago pot realiza transferul folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor. De asemenea, se pot și cere bani, destinatarul primind un SMS cu un link de plată.

Primele transferuri de bani efectuate de un utilizator Pago cu un card Visa vor fi gratuite între 7 februarie și 30 martie 2022.

Utilizatorii care au deja un abonament vor avea incluse în acesta mai multe beneficii, indiferent de tipul cardului folosit.

Astfel, aceștia primesc 1 transfer gratuit pe lună cu abonamentul Premium sau 3 transferuri gratuite pe lună cu abonamentul Nelimitat.

Comisionul per tranzacție va fi de 0,99 lei, indiferent de valoarea transferată, în cazul în care au fost consumate transferurile gratuite.

Utilizatorii Pago vor putea opta și între 3 abonamente specifice transferului de bani, indiferent de tipul cardului.

Abonamentul Bronze include 3 transferuri și costă 2,59 lei/lună), Silver oferă 5 transferuri incluse pentru 3,99 lei/lună, iar Gold are 8 transferuri incluse pentru 5,99 lei/lună.

CITEȘTE ȘI: 90% din transferurile de bani prin TransferGo, realizate din aplicație

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...