All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 30 octombrie | 2020

Aplicația Mirro se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT.

Platforma Mirro s-a lansat anul trecut, în urma unei investiții de 1 milion de euro.

Prin folosirea Mirro, membrii echipelor care lucrează de la distanță, și nu numai, au acces la un birou digital unitar, legat printr-o platformă.

Aplicația Mirro pune accent atât pe performanța fiecărui membru al unei echipe, cât și pe interacțiunea între colegi, oferind o perspectivă de ansamblu asupra evoluției fiecărei persoane încă din momentul în care se alătură organizației.

- PUBLICITATE -

În același timp, Mirro acoperă și funcționalități administrative din zona resurselor umane precum gestiunea contractelor de muncă și a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverințe sau situația concediilor.

De la începutul anului, numărul de utilizatori ai Mirro.io a înregistrat o creștere de 300%, aplicația fiind utilizată în prezent de companii românești și străine precum: FreeNow, 7card, NETOPIA Payments, AdoreMe.com, Moore Stephens, CCL Industries, RefundIt, JustClick Media, sau VodWorks.

Odată cu lansarea pe platforma Product Hunt, aplicația Mirro va intra într-un proces de votare activ până joi, 8 octombrie 2020, ora 10:00.

- PUBLICITATE -