Aplicația iSave aduce reduceri medii de 30% în zeci de locații din București

iSave propune reduceri medii de 30% la peste 250 de localuri și servicii din regiunea București – Ilfov.

Astfel, la o notă de plată, pentru două persoane, în valoare de 150 lei, emisă într-un restaurant partener, un utilizator va economisi 37 lei.

De asemenea, pentru o sesiune de vopsit și coafat la unul dintre partenerii iSave, la o sumă totală de 300 lei, clientele pot economisi minimum 75 lei.

În prezent, categoriile existente în aplicație includ restaurante, pub-uri, saloane de înfrumusețare, fitness, dans, clinici medicale, stomatologice și servicii veterinare, dar și activități de tip lasertag, karting, squash, escape rooms și saloane de tatuaj.

Se regăsesc în aplicație Trattoria il Calcio, Nikos Greek Taverna, Rouge Nail Bar, Terapie Pentru Mișcare, Museum of Senses, Vmax Karting, Ciocolateria Leonidas Universitate, The Harp, Geta Voinea, QMarttinez și Grand Café VanGogh.

Cum funcționează și cât costă iSave?

Aplicația iSave funcționează pe baza unui abonament lunar de 25 lei sau a unui abonament pe 6 luni disponibil la 120 lei.

Indiferent de varianta selectată, prima lună de utilizare a aplicației este gratuită, iar utilizatorul poate anula oricând în prima lună de test, fără costuri.

În prezent, aplicația include doar parteneri din București și Ilfov, însă reprezentanții companiei au în plan extinderea serviciului la nivel național.

Pentru a beneficia de reduceri, clientul face top-up în portofelul din aplicație cu o sumă care să acopere produsele sau serviciile folosite, iar la final plătește prin iSave.

Apoi scanează codul QR din locația parteneră și introduce suma de plată totală la care se aplică automat reducerea oferită de către partener.

Plata se va face doar prin aplicația iSave, iar bonul fiscal va fi oferit de către locația parteneră, cu suma plătită prin aplicație.

De asemenea, la fiecare plată efectuată prin aplicație, 0,5% din valoarea tranzacției este redirecționată de către iSave către ONG-ul SOS Satele Copiilor.

- publicitate -

trebuie să citești