Aplicația George a BCR este disponibilă și pentru microîntreprinderi și IMM-uri

Alicația de mobile banking George se lansează oficial pentru business, după ce a ajuns la peste 1,3 milioane de clienți persoane fizice.

Astfel, antreprenorii pot alege opțiunea de digital onboarding pentru a deschide un cont pentru afaceri 100% online, fără să intre în contact fizic cu banca.

Prin opțiunea multiprofile, poți gestiona în aplicație contul de business, cât și a celui personal, și elimină nevoia folosirii de token-uri fizice sau a numerelor de telefon diferite.

Opțiunea de overdraft digital oferă posibilitatea contractării unei linii de credit de până la 300.000 lei, 100% online, cu un timp de aprobare de 15 minute.

Toate informațiile necesare acordării creditului sunt prelucrate automat în George, inclusiv semnarea contractului.

Companiile care își deschid un cont de business George beneficiază de o personalizare a serviciilor în funcție de comportamentul tranzacțional al afacerii.

În ultimul an, peste 80.000 de clienți au avut ocazia să interacționeze cu platforma aplicației de banking pentru afaceri, în faza de testare.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...