Aplicația George a BCR este disponibilă și pentru microîntreprinderi și IMM-uri

Alicația de mobile banking George se lansează oficial pentru business, după ce a ajuns la peste 1,3 milioane de clienți persoane fizice.

Astfel, antreprenorii pot alege opțiunea de digital onboarding pentru a deschide un cont pentru afaceri 100% online, fără să intre în contact fizic cu banca.

Prin opțiunea multiprofile, poți gestiona în aplicație contul de business, cât și a celui personal, și elimină nevoia folosirii de token-uri fizice sau a numerelor de telefon diferite.

Opțiunea de overdraft digital oferă posibilitatea contractării unei linii de credit de până la 300.000 lei, 100% online, cu un timp de aprobare de 15 minute.

Toate informațiile necesare acordării creditului sunt prelucrate automat în George, inclusiv semnarea contractului.

Companiile care își deschid un cont de business George beneficiază de o personalizare a serviciilor în funcție de comportamentul tranzacțional al afacerii.

În ultimul an, peste 80.000 de clienți au avut ocazia să interacționeze cu platforma aplicației de banking pentru afaceri, în faza de testare.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...