Aplicația de parksharing, yeParking, ajunge și la Brașov

yeParking, prima aplicație de parksharing din România, deschide community suportul pentru Brașov.

Prin sistemul yeParking șoferii au posibilitatea să cedeze temporar, pentru minute sau ore, locul de parcare pe care îl au către alți șoferi din comunitate, optimizând astfel traficul și timpii de căutare a unui loc de parcare. Proprietarul va avea mereu control asupra propriului loc, primind posibilitatea de a contacta conducătorul auto care va parca acolo, în mod gratuit.

Proprietarii sau chiriașii locurilor de parcare primesc, la schimb, monede virtuale cu care pot debloca oferte din marketplace-ul aplicației. Astfel, vor beneficia de reduceri semnificative la partenerii yeParking.

„Am observat o cerere semnificativă în acest sens pentru Brașov, tocmai de aceea vrem să venim în sprijinul comunității de aici. Este o soluție smart, pentru o problemă presantă de zi cu zi. Facem eforturi susținute pentru a oferi sprijin tehnic pentru fiecare șofer care dorește să se alăture acestei comunități”, a declarat Mihai Lodoaba, co-fondator yeParking.

Cine este în „spatele” yeParking

yeParking a luat naștere la inițiativa companiei Digital Republic din Cluj-Napoca, unde funcționează de mai bine de un an, iar în prezent a format o comunitate de peste 5.000 de șoferi, care crește de la o zi la alta.

Aplicația a primit premii în cadrul mai multor evenimente precum CEE Property Forum – Bucharest, PropTech Demo Day – Bucharest, TCIC – Transylvania IT Cluster Event sau How To Web – Bucharest.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...