Aplicația Autodeal atrage o investiție de 450.000 euro

Aplicația Autodeal, o soluție pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto din România, atrage o investiție de 450.000 euro.

Banii vin de la Cosmin Țîrvuloiu și fondul de investiții Mavers Wealth Management și vor fi utilizași pentru dezvoltarea de noi funcționalități și integrarea de noi parteneri strategici.

Aplicația Autodeal este dezvoltată de start-up-ul Riolit Web Cluj-Napoca, și este evaluată, în prezent, la 3 milioane euro.

Ce funcționalități noi vor fi disponibile în aplicație

În primele trei luni de la finalizarea rundei de investiții, vor fi disponibile în aplicație servicii de asistență rutieră, servicii de programare în service și pentru ITP.

Mai mult, prin intermediul Autodeal vor fi realizate inclusiv gestiunea devizelor și a plăților aferente acestor servicii, precum și posibilitatea plății în rate a serviciilor achiziționate.

În etapa următoare va fi dezvoltat a unui marketplace unde vor fi comercializate, pentru început, anvelope și accesorii auto.

Ce face aplicația Autodeal?

Aplicația Autodeal permite utilizatorilor setarea de notificări de expirare pentru RCA, ITP, CI și permis de conducere,

Mai mult, permite plata de taxe și amenzi, achiziția de roviniete, achiziția de polițe RCA și asigurări de călătorie.

Până în prezent, dezvoltarea aplicației Autodeal a presupus investiții de peste 200.000 euro și a fost descărcată de peste 70.000 de ori.

De la momentul lansării, funcționalitățile aplicației au fost îmbunătățite cu trei noi update-uri, care au vizat, în special, componenta de user experience.

Aplicația Autodeal poate fi descărcată gratuit din App Store, pentru dispozitivele care rulează sistemul de operare iOS, și din Google Play, pentru dispozitivele cu Android.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...