Apex Alliance inaugurează hotelul Marmorosch Bucharest

Grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management inaugurează hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, o investiție de 42 milioane euro.

Hotelul din centrul vechi este primul care intră sub brandul Autograph Collection Hotels în România.

Clădirea are statutul de monument istoric, iar lucrările de restaurare au fost realizate cu ajutorul meșterilor locali, care au readus la viață designul interbelic din La Belle Époque.

Lucrările pentru consolidarea și restaurarea palatului Marmorosch-Blank, decorat în stil neoromânesc, au durat trei ani și au fost conduse de către biroul de arhitectură Cumulus.

Recepția hotelului Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

Patrimoniul arhitectural Art Deco și Art Nouveau include lucrări arhitecturale și de artă, picturi murale restaurate, mobilier specific pentru activitatea băncii.

Pentru realizarea Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, BCR a fost principalul partener financiar al grupului lituanian.

Marmorosch Bucharest are un total de 217 camere clasificate în funcție de stantardele Silver și Gold, la care se adaugă apartementele Heritage și Platinum,.

Cel mai luxos spațiu al unității este spectaculosul apartament Marmorosch Palace.

În hotel funcționează și Balance SPA, barul Vault situat chiar în seiful autentic al băncii, restaurantul Blank și Blank Bar & Lounge.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...