Apartamentul pilot din Laguna Residence a fost deschis publicului

La scurt timp de la preluarea Laguna Residence, grupul spaniol Gea 21 inaugureaza un apartament pilot complet amenajat in cadrul acestui ansamblu rezidential de lux, cei interesati putand programa deja o vizionare. De asemenea, se pot viziona imagini pe pagina de facebook a proiectului https://www.facebook.com/lagunaresidence.

Apartamentul pilot este situat la etajul 2, din cladirea D, iar terasa aferenta living-ului ofera o priveliste speciala cu deschidere catre Lacul Tei.

Vizitatorii se vor putea convinge de posibilitatile extraordinare de amenajare a spatiului pe care le confera compartimentarea spatioasa a apartamentelor din cadrul ansamblului Laguna Residence si, de asemenea, vor putea descoperi avantajele noilor optiuni de finisaje.

Astfel, s-a implementat un sistem centralizat de aer conditionat pentru fiecare apartament in locul sistemului initial cu splitere, parchetul triplu stratificat a fost inlocuit cu parchet masiv, iar pentru usile de interior s-a preferat varianta de usi masive in locul celor celulare.

Blocul D este unul dintre cele 5 blocuri ce insumeaza 140 de apartamente si care isi vor putea primi primii proprietari incepand cu finalul acestui an/primele luni ale anului urmator.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...