Apartamente eco-friendly in Cortina Residence

Cortina Residence este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Bucuresti, ansamblul rezidential fiind localizat in zona de Nord a Bucurestiului.


Intr-o perioada in care dezvoltatorii nu iau in calcul aspecte ce tin de mediul inconjurator atunci cand alcatuiesc un plan pentru un proiect imobiliar, Cortina Residence vine ca un exemplu in acest sens.

Arhitectura este realizata de Westfourth, firma ce are peste 20 de ani de experienta in piata, iar managerii impreuna cu arhitectii au optat pentru un concept unic in Romania, acesta fiind posibil datorita tehnologiilor si materialelor de constructie, eco-friendly, printre ele se numara si “fatada ventilata”, care produce oxigen!

Proiectul imobiliar Cortina Residence cuprinde 271 de apartamente pozitionate conform structurii 3S+P+12E+E13-retras, pe patru scari, accesul catre subsol si etajele superioare facandu-se cu ajutorul a cate doua lifturi pozitionate pe fiecare scara ce beneficiaza nu numai de un design ultra-modern, ci si protectie suplimentara anti-foc si anti-apa pentru un plus de confort si siguranta. 

Fatada Cortina Residence produsa de Agrob Buchtal este unica in Romania. Dioxidul de titan cu care este tratata fatada este un fototcatalizator, care aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii acestora confera placilor o serie de proprietati. De exemplu, sub influenta luminii, placile tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschii si lichenii, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi. Acest mecanism este asemanator cu cel al fotosintezei, astfel ca 1000 metri patrati de ceramica tratata cu dioxid de titan echivaleaza, ca putere de purificare a aerului, cu 70 de arbori.

Parchetul ales pentru apartamentele din Cortina Residence, este unul triplu-stratificat, iar clientii isi pot alege modelul si nuanta pe care si-o doresc. Acesta este de tip centralizat, o tehnologie moderna prin care se poate face o diferentierea termica a diferitelor zone din apartament.

Cu o suprafata totala 7.500 mp, ansamblul Cortina Residence ofera clientilor interesati apartamente ultra-moderne situate intr-o locatie deosebit de apreciata si posibilitatea de a se relaxa in natura atat prin gradina interioara prevazuta in cadrul ansamblului cat si datorita apropierii de parcul Herastrau, ce se afla la numai 400m distanta.

Bogdan Rusu, directorul de vânzări al firmei Auto F1 Advantage Team, prin care este derulata investitia, a anuntat ca cel mai mare complex de locuinte din Nordul Bucurestiului, Cortina Residence, va fi inaugurat in perioada iunie-iulie a anului 2015. Actualul dezvoltator al proiectului, Bogdan Rusu, detine o experienta vasta pe piata imobiliara din Romania in ceea ce priveste dezvoltarea ansamblurilor rezidentiale de lux.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...