Apartamente de vânzare în Complex Rezidențial Eeleganța Sebeș

.
.

Apartamente cu doua, trei sau patru camere, vile si spatii comerciale pot fi achizitionate in noul complex rezidential Eleganta amplasat in localitatea Petresti din Sebes.

Complexul rezidential Eleganta, pentru care compania San Casa are oferte speciale de vanzare a apartamentelor, este compus dintr-un spatiu comercial, din vile si blocuri. Blocurile au in componenta lor apartamente cu doua, trei sau patru camere, la regimuri de inaltime de P+2+M si P+3+M.

Apartamentele aflate in oferta San Casa au suprafetele cuprinse intre 55 si 100 de mp, sunt izolate  si au fie dotari clasice fie dotari speciale, in functie de gusturile si preferintele beneficiarilor.

Toate apartamentele sunt contorizate separat pentru utilitati, incluzand centrala termica, curent electric, apa si gaze. Locuintele sunt, in plus, perfect izolate pe exterior, cu polistiren gros de 10 cm, peste care specialistii companiei au aplicat si o tencuiala decorativa.

Intreg complexul rezidential Eleganta are o infrastructura moderna si noua, realizata la standarde europene, aceasta incluzand alimentarile cu apa, retelele de gaz, iluminatul stradal, dar si reteaua de telecomunicatii.

Proprietarii locuintelor din zona complexului rezidential Eleganta au acces gratuit la zona special destinata gratarelor, dar si in parcul din imediata apropiere.

Detalii despre proiect aici.

 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...