Apa Calipso afaceri în creștere cu peste 10%

Producătorul apei de izvor naturale Calipso a înregistrat, în primele 9 luni ale anului, o creștere a cifrei de afaceri cu peste 10 procente față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Creșterea din aceste luni vine pe fondul investițiilor de peste10 milioane de euro din ultimii doi ani, în echipamente, tehnologii și sisteme certificate internațional. Am urmărit atât modernizarea capacității de producție, cât și extinderea rețelei de distribuție a apei noastre de izvor. Anul acesta, ne-am extins portofoliul de produse, lansând pe piață produsele la 0,5 litri, distribuite în magazinele tradiționale și preponderent în magazinele din comerțul modern. Am pus accent și pe reducerea amprentei de carbon și aminvestit în tehnologii noi de ambalare care reduc consumul de plastic cu 60 detone anual”, declară Daciana Siderache.

Compania Apa Calipso a fost înființată în anul 1991, având acum peste 190 de angajați, și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 65 de milioane de lei. Proiectul de extindere a capacității de îmbuteliere finalizat anul acesta ridică valoarea totală a investițiilor în producție ale companiei la peste 14 milioane de euro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...