Anul trecut, românii au comandat un burger la 3 secunde prin Glovo

Un sucevean a comandat, în medie, 2 burgeri și jumătate pe zi în 2022

În 2022, prin platforma Glovo, în România au fost livrați 9.229.640 de burgeri, acest preparat fiind pe primul loc în topul preferințelor utilizatorilor, urmat de shaorma și pizza.

Minutul de aur al anului în ceea ce privește consumul de burgeri a fost înregistrat la data de 28 februarie 2022, la ora 9:44, moment în care românii au comandat 253 de burgeri pe minut.

Românii au optat pentru preparatul cu specific american în special pentru cină, astfel că 29% dintre comenzi au fost plasate în intervalul orar 18:00-20:00.

România locul al treilea între cele 25 de țări din rețeaua Glovo în ceea ce privește consumul de burgeri. La nivel local, București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași și Craiova sunt orașele în care s-a înregistrat mai mult de jumătate din consumul total de burgeri în România anul trecut.

Datele platformei arată că utilizatorii din Botoșani au comandat de 6 ori mai mulți burgeri în 2022 față de anul precedent, în timp ce utilizatorii din Călărași au comandat de 8 ori mai mulți burgeri.

Recordul absolut al numărului de burgeri comandați pe parcursul întregului an îi revine unui sucevean care a comandat în medie 2 burgeri și jumătate pe zi.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Primul restaurant Jack’s Burger din România se deschide la Craiova

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...