Antreprenorul Marius Dosinescu a vândut FlorideLux.ro către Magnolia

Acesta a lansat un nou business, Aysa.ai - soft de optimizare pentru motoarele de căutare, dedicat industriei e-commerce

Antreprenorul Marius Dosinescu, fondatorul Floridelux.ro, a finalizat procesul de transfer al afacerii de aranjamente florale și cadouri către lanțul de florării Magnolia.

FlorideLux.ro, prima florărie online din România, fondată în 2004, a ajuns, în prezent, unul dintre cele mai reprezentative branduri dedicate vânzării de flori online, cu livrări la nivel național.

Compania a ajuns la afaceri de circa 1,5 milioane euro în 2021, comenzile zilnice fiind de ordinul sutelor, în perioada februarie-martie ajungând la mii de comenzi pe zi.

Vânzarea Floridelux.ro către Magnolia s-a finalizat în vara anului 2022, iar procesul de supervizare al integrării în noul business, în martie 2023.

Marius Dosinescu lansează Aysa.ai, un software dedicat magazinelor online

Având o experiență de două decenii în organic growth și SEO, respectiv o pasiune pentru dezvoltarea IT, Marius Dosinescu lansează Aysa.ai, un soft de optimizare pentru motoarele de căutare, dedicat industriei e-commerce.

De altfel, la Floridelux.ro, aproximativ 70% din cifra de afaceri era generată organic de propriile metode de SEO, printr-un algoritm de poziționare în motoare de căutare, dezvoltat în urma analizei factorilor utilizați de Google.

Software-ul Aysa.ai se integrează în platforma de e-commerce a clientului, prin extensii ușor de utilizat, pentru Magento, Woocommerce, Shopify sau platforme e-commerce custom.

Prin intermediul soluției, clienții pot automatiza procesele de SEO din spatele platformei, de la analiza cuvintelor cheie, a competiției, generarea și scrierea de conținut (titlu, descriere, conținut pagină, postări social media).

Obiectivul final este ca Aysa.ai să automatizeze 90% din ceea ce presupune SEO pentru un magazin online. Platforma are deja clienți care o folosesc pe bază de abonament lunar care pornește de la 29 USD.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Carrefour vinde online Flori de lux

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...