Antreprenorul Marius Dosinescu a vândut FlorideLux.ro către Magnolia

Acesta a lansat un nou business, Aysa.ai - soft de optimizare pentru motoarele de căutare, dedicat industriei e-commerce

Antreprenorul Marius Dosinescu, fondatorul Floridelux.ro, a finalizat procesul de transfer al afacerii de aranjamente florale și cadouri către lanțul de florării Magnolia.

FlorideLux.ro, prima florărie online din România, fondată în 2004, a ajuns, în prezent, unul dintre cele mai reprezentative branduri dedicate vânzării de flori online, cu livrări la nivel național.

Compania a ajuns la afaceri de circa 1,5 milioane euro în 2021, comenzile zilnice fiind de ordinul sutelor, în perioada februarie-martie ajungând la mii de comenzi pe zi.

Vânzarea Floridelux.ro către Magnolia s-a finalizat în vara anului 2022, iar procesul de supervizare al integrării în noul business, în martie 2023.

Marius Dosinescu lansează Aysa.ai, un software dedicat magazinelor online

Având o experiență de două decenii în organic growth și SEO, respectiv o pasiune pentru dezvoltarea IT, Marius Dosinescu lansează Aysa.ai, un soft de optimizare pentru motoarele de căutare, dedicat industriei e-commerce.

De altfel, la Floridelux.ro, aproximativ 70% din cifra de afaceri era generată organic de propriile metode de SEO, printr-un algoritm de poziționare în motoare de căutare, dezvoltat în urma analizei factorilor utilizați de Google.

Software-ul Aysa.ai se integrează în platforma de e-commerce a clientului, prin extensii ușor de utilizat, pentru Magento, Woocommerce, Shopify sau platforme e-commerce custom.

Prin intermediul soluției, clienții pot automatiza procesele de SEO din spatele platformei, de la analiza cuvintelor cheie, a competiției, generarea și scrierea de conținut (titlu, descriere, conținut pagină, postări social media).

Obiectivul final este ca Aysa.ai să automatizeze 90% din ceea ce presupune SEO pentru un magazin online. Platforma are deja clienți care o folosesc pe bază de abonament lunar care pornește de la 29 USD.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Carrefour vinde online Flori de lux

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...