Antreprenorul Daniel Slăvenie preia 9% din platforma Termene.ro

Antreprenorul Daniel Slăvenie (35 ani), co-fondator Limitless Agency, preia 9% din compania de date financiare Termene.ro.

Termene.ro este o platformă din România care prezintă datele financiare ale companiilor de pe piața locală și evoluția financiară a acestora din ultimii 10 ani prin grafice reprezentative, dar și informații despre dosarele în instanță ale persoanelor juridice.

Platforma este evaluată la 25 de milioane euro (valoare de investiție) de către Appraisal & Valuation S.A.

Antreprenorul Daniel Slăvenie va investi în dezvoltarea unei platforme de gestiune de date (Data Management Platform), o tehnologie dedicată business-urilor care vor sa sa faca reclama si se adreseaza altor businessuri.

Soluția, care va fi lansată în anul 2023, va genera un ROI (return on investment) mai mare decât oferă alte soluții clasice de pe piață, având în vedere că vizarea publicului-țintă este specifică și la costuri mult mai mici față de LinkedIn Ads sau Facebook Ads.

Co-fondator al agenției de marketing online MoLoSo, care în 2022 a fuzionat cu agenția SEO Cupcake rezultând Limitless Agency, Daniel Slăvenie are 15 ani de experiență în marketing digital și antreprenoriat.

CITEȘTE ȘI: Companiile de bunuri de lux investesc puternic în marketing digital

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...