Ce ne propun antreprenorii din spatele celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania

Mariana si Sergiu Constantinescu Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE, si-au descoperit pasiunea pentru piatra naturala si au dezvoltat un business de succes in jurul acestui concept. Astazi, dupa 11 ani de activitate, se afla la conducerea celui mai mare showroom si pavilion expozitional din Romania.

Sub conceptul, #Generatordeinspiratie, in locatia  din Aleea Teisani nr. 137A piatra naturala isi are propria casa. Inconjurat de natura, showroom-ul pune la dispozitia clientilor in cei 800 mp peste 300 modele dintre cele mai diverse si inspirationale tipuri de piatra naturala, atat pentru interior cat si pentru exterior. Modalitatea in care aceasta este expusa este menita sa demonstreze versatilitatea pietrei naturale in spatii cat mai neconventionale.

Showroom-ul PIATRAONLINE este o imagine rupta din natura!

showroom PIATRAONLINE 2

Aici, oamenii sunt asteptati pentru a vedea piatra in mediul ei natural, pentru a intelege si descoperi modalitatile in care aceasta poate fi exploatata in proiectele proprii de amenajare. De aceea, la PIATRAONLINE s-a creat un spatiu in care piatra naturala este

vedeta reprezentatiei.

Travertin, marmura, quartit, ardezie sunt doar cateva dintre modelele disponibile in portofoliul www.piatraonline.ro alaturi de sfaturile specialistilor in design si amenajare. Totul pentru ca decizia de achizitie sa fie implinita iar clientii pe deplin satisfacuti.

De ce sa alegem piatra naturala in amenajare?

casa PIATRAONLINE

Piatra naturala decorativa inseamna stil si eleganta. Prin nuantele gri-caramizii, specifice mediului mediteraneean, panelurile de Ardezie Multi pot deveni un fundal extrem de ofertant pentru multe aranjamente din casa ta.

Marmura poate fi usor de montat si de intretinut si reprezinta solutia ideala pentru placari verticale, la interior si exterior. Un placaj exceptional definit printr-o culoare si raport calitate-pret, ce poate fi utilizata la placari interioare (living, holuri etc) si exterioare (fatade, garduri, socluri etc.).

In dimensiune completa sau sub forma de mozaic, marmura este vedeta noilor proiecte de amenajare la interior. Pentru infrumusetarea elementelor la exterior, mozaicul din marmura joaca un rol aparte intrucat ofera un design special intregului spatiu. Mozaicul este un produs care poate capata extraordinar de multe forme, culori si finisaje, fiind inlocuitorul de calitate superioara al faiantei sau gresiei. Se poate realiza din marmura, travertin, onix, pietre granulate (pebble) si se utilizeaza la amenajarile interioare si exterioare: baie, bucatarie, piscina, holuri, birouri, chenare decorative etc.

Atat showroom-ul interior cat si pavilionul expozitional prezinta piatra naturala asemenea unei galerii de arta astfel incat ideile si creativitatea proiectelor de amenajare sa depaseasca orice limita. Iar showroom-ul PIATRAONLINE este dedicat oamenilor care sunt pregatiti sa ia decizii indraznete, care sunt pretentiosi, curiosi, care isi educa constant gustul pentru design si amenajare. Aici, spatiul de prezentare se transforma constant pentru cei care sunt in continua miscare in business-urile pe care le conduc, in felul in care traiesc, in modul in care experimenteaza.

showroom PIATRAONLINE 3

Oriunde ai locui in Romania, PIATRAONLINE iti livreaza comanda in termen de 48h, indiferent de cantitate. Iar daca vrei sa vezi piatra in elementul ei natural, te invitam pe Aleea Teisani nr. 137 A pentru noi surse de inspiratie si creativitate.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...