Ansamblul Palas Iași se extinde cu cea de-a opta clădire de birouri clasa A

Clădirea va avea 14 niveluri și o suprafață de 18.000 mp

Grupul IULIUS continuă investițiile în proiectul mixed-use de regenerare urbană Palas Iași prin dezvoltarea unei a opta clădiri de birouri clasa A.

Imobilul va fi construit cu eficiența unei clădiri verzi, sisteme smart de operare și presupune o investiție de aproximativ 40 milioane de euro.

Construcția va fi amplasată pe strada Sfântul Lazăr și va avea o înălțime mai mică față de cea a Palatului Culturii, astfel încât să nu se suprapună peste axul de vizibilitate al clădirii simbol dinspre Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Aceasta va beneficia de parcare subterană pe două niveluri, care va fi conectată cu parcarea subterană existentă a ansamblului, cea mai mare din România, cu peste 2.500 de locuri.

În prezent, pe segmentul office, IULIUS a creat la Iași, în ultimii zece ani, o infrastructură de spații de birouri premium de 130.000 mp, în Palas Campus și Palas Iași.

Palas Campus, cea mai mare clădire de birouri din România (54.000 mp office și 6.000 mp retail), a fost inaugurată recent și a presupus o investiție de peste 120 de milioane de euro.

Palas Iași, o investiție de peste 320 milioane euro, include şapte clădiri de birouri clasa A, cea mai mare destinație de shopping din regiune, hotel, centru de conferințe, parc de 50.000 mp.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: De ce se scumpesc apartamentele noi in Iași?

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...