Ansamblul Nordis Mamaia intră în cea de-a doua fază de dezvoltare

Trending

Nordis Mamaia este cea mai mare dezvoltare hotelieră și rezidențială din România, cu investiții de peste 200 milioane euro.

La finalizarea construcției, complexul va dispune de 3.000 camere de hotel și apartamente, dar și peste 18.000 de metri pătrați de spații comerciale.

În cea de-a doua etapă este prevăzută dezvoltarea a 1.160 apartamente, 12 restaurante și cafenele, dar și 26.000 metri pătrați de plajă pentru oaspeți.

În prima etapă a ansamblului hotelier și rezidențial au fost dezvoltate patru corpuri a câte 12 etaje, dintre care două sunt dedicate zonei hoteliere și însumează 712 camere de hotel.

Celelalte două sunt destinate locuințelor rezidențiale și cuprind 620 de apartamente. Totodată, etapa 1 include și un SPA cu o suprafață de peste 3.200 mp.

Apartamentele de vacanță din prima etapă s-au vândut în proporție de 98%, iar proprietățile din cea de-a doua etapă s-au vândut deja în proporție de 38%.

Complexul include o galerie comercială premium cu boutique-uri ale brandurilor premium, cazino, clinică medicală și de kinetoterapie și chiar o sală de evenimente.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești