Ansamblul Luxuria Residence a fost desemnat „Best Upscale Project”

Luxuria Residence a obținut premiul „Best Upscale Residential Project” acordat de publicația de real estate „THE TIMES – Investing in Property”.

Nominalizarea a fost făcută pe baza informațiilor și datelor colectate din piață, analizate și evaluate de către un juriu independent, format din profesioniști cu experiență în domeniul real estate, alături de membrii echipei editoriale The Times – Investing in Property.

Evaluarea s-a efectuat în 2019, iar premiul urma să fie anunțat în cadrul Launch and Award Gala, însă în contextul pandemiei de coronavirus, înmânarea premiului a fost amânată.

Criteriile de selecție analizate pe baza cărora s-a acordat premiul au fost calitatea construcției, eficiența energetică, inovaţia și conceptul de locuire cu facilități integrate.

Rezultatele au poziționat dezvoltatorul Impact printre cele 10 companii care au inspirat şi dominat piața de real estate din România.

Construit pe un teren cu suprafață de 22.500 mp și situat între Bulevardul Expoziției și Strada Aviator Popișteanu, Luxuria Residence a fost demarat în anul 2018 și se află în ultima fază de dezvoltare, care va fi livrată în prima jumătate a anului 2021.

Ansamblul include 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...