ANL a recepționat mai multe blocuri

ANL a reccepționat în lunile iunie și iulie mai multe locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în orașul Seini (județul Maramureș), comuna Porumbenii Mari (Harghita), orașul Șimleul Silvaniei (Sălaj) și municipiul Alexandria.

Cele 30 de locuințe din Seini (apartamente cu 2 camere), au fost construite în amplasamentul din Strada Mihai Eminescu nr. 6/A şi sunt repartizate într-un bloc cu regim de înălţime P+3E (parter + 3 etaje).

În comuna Porumbenii Mari, sat Porumbenii Mari, au fost recepționate 16 noi locuințe (apartamente cu 2 camere). Locuințele sunt executate în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, și sunt repartizate într-un bloc cu regim de înălţime S+P+3E (subsol + parter + 3 etaje).

În Șimleul Silvaniei au fost recepționate 11 locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. Locuințele (2 garsoniere şi 9 apartamente cu 2 camere), repartizate într-un tronson cu regim de înălţime S+P+2E (subsol + parter + 2 etaje), au fost construite în amplasamentul din Str. Stadion. Aceste unități locative se adaugă apartamentelor din orașul Șimleu Silvaniei, finalizate anterior în cadrul Programului ANL de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentul din Str. Mihail Sadoveanu (24 de locuințe).

La Alexandria au fost recepționate 55 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. Locuințele (15 garsoniere şi 40 de apartamente cu 2 camere), repartizate în patru tronsoane cu regim de înălţime D+P+3E / D+P+3E+M (demisol + parter + 3 etaje / demisol + parter + 3 etaje + mansardă), au fost construite în amplasamentul din Str. Dunării, Zona HanPepinieră (etapa 2). Aceste unități locative se adaugă apartamentelor din municipiul Alexandria, finalizate anterior în cadrul Programului ANL de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din Str. Ion Creangă (41 de locuințe) și Str. Dunării, Zona Sere (175 de locuințe)

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...