ANL a recepționat locuințe la Slobozia și Severin

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) au recepționat 15 locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Drobeta-Turnu Severin (judeţul Mehedinți) și 48 de locuințe în municipiul Slobozia.

Locuințele recepționate la Severin au fost construite în amplasamentul din Zona Roșiori (etapa II) şi sunt repartizate într-un tronson (Incinta I3.1 – tronson 4) cu regim de înălţime D+P+2/3E+M (demisol + parter + 2/3 etaje + mansardă).

În acest amplasament au mai fost finalizate 97 de apartamente care au fost recepționate în anii 2011 și 2012.

Până în prezent, în județul Mehedinți au fost finalizate, în total, 554 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamente din Orșova (46 de locuințe), Strehaia (45 de locuințe), Baia de Aramă (47 de locuințe) și Drobeta-Turnu Severin (416 de locuințe). De asemenea, în prezent, în acest județ, se mai află în execuție 28 de case care se construiesc prin programul pilot Locuințe sociale pentru comunitățile de romi în orașul Baia de Aramă, Str. Dochiciu nr. 66.

48 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate și în municipiul Slobozia (județul Ialomița). Locuințele (40 de garsoniere și 8 apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din Strada Nordului (etapa II) şi sunt repartizate în două blocuri (blocurile T3 și T4) cu regim de înălţime S+P+2E (subsol + parter + 2 etaje).

Până în prezent, în județul Ialomița, au mai fost finalizate 408 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamente din localitățile Slobozia (254 de locuințe), Urziceni (20 de locuințe), Fetești (94 de locuințe) și Țăndărei (40 de locuințe).

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...