ANL a recepționat 24 de locuințe pentru tineri în Roșiorii de Vede

24 de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate în mun. Roșiorii de Vede (jud. Teleorman).

Locuințele (4 apartamente cu o cameră, 12 apartamente cu 2 camere, 8 apartamente cu 3 camere) au fost construite în amplasamentul din Aleea Parc Nord, f.nr. și sunt repartizate în 2 tronsoane cu regim de înălțime St+P+3E (subsol tehnic + parter + 3 etaje).

Până în prezent, în municipiul Roșiorii de Vede, au fost finalizate, în total, 174 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din Aleea Parc Nord (30 de unități locative), str. Oltului (32 unități locative), str. Sf. Teodor (64 unități locative), str. Sf. Teodor, f.n. (16 unități locative) și str. Republicii (32 de unități locative).

La nivelul județului Teleorman, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, un număr de 771 de unități locative.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...