ANL a demarat procedura de contractare pentru 30 de apartamente în Tulcea

44
anl alexandria
sursa: teleorman24.ro

ANL a demarat procedura de contractare a 30 de apartamente, care vor fi construite prin programul  “Locuinte prin credit ipotecar”, in  municipiul Tulcea.

In amplasamentul din Strada 1848 nr. 14A se vor construi 3 blocuri, cu regim de inaltime D+P+3E, insumand 30 de apartamente, cu 1, 2 si 3 camere repartizate astfel:

– Bloc 1 -7 locuinte (6 apartamente cu 2 camere si 1 apartament cu 3 camere);

– Bloc 2 -16 locuinte (6 garsoniere, 6 apartamente cu 2 camere si 4 apartamente cu 3 camere;

– Bloc 3 -7 locuinte (6 apartamente cu 2 camere si 1 apartament cu 3 camere).

 Suprafata utila a apartamentelor variaza (in functie de numarul camerelor)  intre 38,43 mp si 73,77 mp, iar preturile sunt cuprinse intre 132.243 si 259.205 lei (TVA inclus). Toate locuintele beneficiaza de boxe incluse in pretul de vanzare.

Apartamentele prevazute in acest proiect vor fi realizate in termen de 18 luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor.

Viabilizarea terenului pe care se vor construi locuintele (retelele de utilitati, drumul de acces, spatiile verzi si iluminatul public) va fi asigurata de Primaria Municipiului Tulcea, din fonduri proprii. Terenul aferent locuintelor se transmite in folosinta gratuita a Agentiei Nationale pentru Locuinte de catre Consiliul Local al Municipiului Tulcea, pe durata executarii constructiilor de locuinte. Ulterior predarii locuintelor catre beneficiari, autoritatea publica locala va stabili modul de exploatare a terenului, conform prevederilor legale.

Pentru a putea achizitiona o locuinta prin acest program, solicitantul are nevoie de finantare, reprezentata de un avans (depus de acesta) si de un credit ipotecar, contractat de la bancile partenere in program. Bancile finantatoare pentru acest proiect sunt:

  • BRD Groupe Societe Generale
  • Piraeus Bank
  • Raiffeisen Banca Pentru Locuinte
  • CEC Bank
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.