Angajatii Millenium Bank au contribuit la constructia unei case

sursa foto: habitat.ro

O echipă de angajaţi ai Millennium Bank a lucrat voluntar pe şantierul Habitat for Humanity din Ploieşti, pentru a ajuta 12 familii care au nevoie de o locuinţă. Voluntarii Millennium Bank au contribuit sâmbătă, 8 septembrie 2012, la ridicarea structurii, la placarea cu gips şi cu vată minerală, la pregătirea termoizolaţiei şi la săpăturile pentru conducta de apă şi pentru canalizare.

 

Este al treilea an în care Millennium Bank lucrează alături de Habitat for Humanity România, ajutând familii vulnerabile din punct de vedere economic şi social să trăiască în condiţii mai bune. În 2010, 23 de angajaţi au contribuit la construirea unei case în Clinceni, judeţul Ilfov, pentru opt persoane cu dizabilităţi, iar în 2011, 12 voluntari au ajutat la ridicarea unei case pentru o familie de nevăzători din judeţul Călăraşi.

Casa din Ploieşti este rezultatul programului „Un nou început”, iniţiat de Habitat for Humanity în 2012. Proiectul îşi propune construirea a trei locuinţe cvadruple pentru 12 familii cu venituri mici sau cu probleme de sănătate, care trăiesc în condiţii precare.

Programele Habitat presupun implicarea directă şi din partea beneficiarilor. Toţi aceştia trebuie să aibă un rol activ în construirea sau reabilitarea propriilor locuinţe, precum şi să ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrărilor de reabilitare, fără profit pentru organizaţie. În acest mod, Habitat for Humanity România ajută familiile beneficiare să se ajute singure. Toate sumele sunt colectate într-un fond din care se construiesc alte noi locuinţe.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...