Anchor Grup investește 40 milioane euro în proiectul imobiliar Select Residences

Situat pe Calea Dudești Nr. 186, lângă InCity, Select Residences va include 347 de apartamente - studiouri, două și trei camere și duplexuri

Anchor Grup va investi 40 milioane euro în proiectul imobiliar Select Residences București, care va fi livrat în a doua parte a anului 2024.

Situat pe Calea Dudești Nr. 186, lângă InCity, Select Residences va include 347 de apartamente – studiouri, două și trei camere și duplexuri. Unitățile au suprafețe cuprinse între 63 și 246 mp construiți și terase de până la 37 mp.

Proiectul se întinde pe o suprafață de 8.500 mp de teren și va avea aproximativ 47.000 mp construiți, cu tot cu subsol.

Fiecare dintre cele trei clădiri are o înălțime de S+P+10E+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spații verzi, precum și o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

În ceea ce privește plata, este necesar un avans cuprins între 15% și 25%, iar restul de preț urmează să fie achitat la livrare.  

Anchor Grup are în portofoliu trei proiecte imobiliare: InCity Residences cu 502 apartamente, Pallady Towers cu 204 apartamente și Select Residences cu 347 apartamente.

CITEȘTE ȘI: Anchor Grup a câștigat premiul ”Best Refurbishment of the Year” pentru renovarea București Mall

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...