Amoma a înhiriat 2.000 mp în Globalworth Plaza

Amoma își va muta până la finalul acestui an sediul din București într-un spațiu cu o suprafață de aproximativ 2.300 de metri pătrați din Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower), în urma unei tranzacții intermediate de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

În acest spațiu vor lucra 400 de angajați în trei schimburi care vor oferi suport clienților în limbi de circulație mondială, precum engleză, franceză, spaniolă sau italiană, dar și în limbi exotice. Totodată, în București se află și centrul de dezvoltare al platformei cu sediul central în Geneva, Elveția.

Noul sediu va fi situat la etajele 2 și 3 ale clădirii, dar Amoma a rezervat și un al treilea etaj în clădirea deținută de grupul Globalworth, în condițiile în care compania intenționează să își mărească echipa până la 600 de angajați.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...