Ambient a deschis un magazin la Borșa

sursa foto: zf.ro
sursa foto: zf.ro

Ambient isi consolideaza prezenta in zona de nord a tarii prin deschiderea unui centru comercial in orasul Borsa din Maramures.

Noul centru comercial are o suprafata de 650 mp, destinat celor care cauta solutii pentru constructia sau renovarea casei.

Pe langa mobilierul, finisajele si posibilitatea de a comanda materiale de constructie, care se vor regasi in oferta de baza a noului centru comercial, locuitorilor orasului Borsa li se mai pun la dispozitie si alte servicii disponbile in oferta Ambient: proiectare 3D pentru bai, colorare vopsele, Programul Ambient Total, Programul Mesterii Ambient si posibilitatea de a comanda orice produs dintre cele 40.000 comercializate in reteaua Ambient.

Clientii din Borsa care vor achizitiona produse din magazinul Ambient vor beneficia de transport gratuit pentru toate cumparaturile.

Echipa Ambient Borsa a pregatit 500 de cadouri pentru primii 500 de clienti: 200 de crizanteme cadou pentru bonurile de pe 50 de lei, 200 de galeti de plastic de 10 litri pentru bonurile de peste 100 de lei, 100 de salopete pentru primii 100 de mesteri care se vor  inscrie in Programul Mester Ambient.

Clientii profesionali beneficiaza de consultanta comerciala, financiara si tehnica de specialitate, discounturi, transport cu masini specializate, inchiriere si vanzare de scule si utilaje pentru constructii, cursuri de informare despre produse si tehnologii noi.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...