Amber Studio atrage o investiție în valoare de până la 20 milioane dolari

Investiția de până la 20 de milioane dolari, la o evaluare post tranzacţională de 190 de milioane de dolari, are ca scop accelerarea creșterii globale a Amber.

O parte din veniturile obținute vor fi investite în infrastructura internă a companiei pentru a susține continuarea expansiunii organice rapide. Investiția va finanța fuziuni, achiziții și preluări de studiouri din întreaga lume, consolidând în continuare prezența Amber pe piețele emergente.

Pe lângă extinderea în noi zone geografice, compania își propune, de asemenea, să dezvolte gama de servicii oferite și să introducă noi specializări în tipologii de jocuri.

Investiția aparține Emona Capital LLP, o firmă cu sediul la Londra. Aceasta a fost consiliată cu privire la achiziție de către firma de avocatură Wolf Theiss.

Amber Studio are în prezent aproximativ 1.200 de angajați la sediul central din București și birourile din Botoșani, San Francisco, Los Angeles, Guadalajara, Montreal, Varșovia și Kiev.

În 2021, compania a înregistrat o cifră de afaceri record de 30 de milioane dolari, o creștere cu 56% față de anul precedent. Aproximativ 70% din venituri au fost generate de proiectele de dezvoltare de jocuri.

CITEȘTE ȘI: TC Capital achiziționează o fermă de 6.550 de hectare în județul Timiș

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...